27 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Действайте максимално бързо днес, денят ще е ефективен само до 12 ч.

Постепенно се ориентирайте към приключване на започнатата работа и инициативи, защото предстои новолуние на 30 август. До тази дата не трябва вече нищо ново да се започва, защото няма да има достатъчно сили, енергия и мотивация то да се развие в бъдещето.

Утре очакваме хармоничен аспект на Марс с Уран, който още от днес ще ни дава тонус и енергия за движение, действие и взимане на смели решения. Гледайте да не се подведете да предприемете нещо в периода на Луна без курс. Може да употребите тази енергия само за довършване на вече започнатото. Както и за повече движение и спорт, така ще се почувствате уравновесени и освежени.

  • Напомням, че днес е ден без богатство, не харчете големи суми пари. Колкото по-малко пари харчите, толкова по-добре. Прочетете ТУК повече за дните без богатство, те са много характерни, изчисляват се с методите на източната астрология. Проверила съм многократно – оказват голямо въздействие, заслужава си да ги спазвате.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.55 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв