27 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Главният аспект на деня е много хубав и романтичен, Венера е в съвпад с Нептун.

Чудесен аспект за творчество, хармонични отношения и любов, разбира се.

Само с възникването на нови любовни отношения много ще внимавате, защото наближава затъмнението и новолунието в събота, преди това не трябва да започвате нови отношения защото те ще бъдат изпълнени с разочарования, кризиси и кратък живот на връзката.

Бъдете и внимателни, защото това е аспект и на илюзиите, много от нещата, които виждате и чувствате сега, след това ще се окажат пълна илюзия.

Така че е добре да се възползвате от красотата и чара на Венера и Нептун, като повишената чувствителност и възприемчивост, мечтателност и красиви фантазни образи е добре да се насочат към укрепване на вече съществуващите връзки или творчески дейности. Много да се внимава с новите отношения и партньорства. Особено бизнес-партньорства, защото може да се поддадете на нечии чар, а след това да съжалявате.

Още един хубав аспект имаме днес между Меркурий и Юпитер, който – благоприятен аспект за писмено общуване, за посреднически услуги, разговори и преговори, за обучение и взимане на изпити. Добре ще се развиват сделките с чужденци или в чужди държави.  Дори и преди затъмнение, човек може да получи добри новини, днес ще се убедите в това.

Обърнете внимание, че има период на Луна без курс от 16.36 до 19.11 ч. – нищо важно не правете в този интервал, бъдете внимателни на пътя.

След 19.11 ч. Луната навлиза в Овен, носи чудесен огнен и оптимистичен заряд.

Утре ще е успешен ден, ориентирайте се към приключване на започнатото.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.00 ч. – 19.11 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.