27 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 6.33 ч. сутринта настъпва пълнолуние в 7° 06´ Скорпион. Този знак е с най-интензивна емоционална енергия. Пълнолунието ще е напрегнато, Луната в Скорпион ще е в опозиция със стелиума (струпването на планети) в Телец. Там сега са Слънцето, Уран, Меркурий и Венера.

Образува се конфигурация между планетите намиращи се в Телец, Луната в Скорпион и всичко това се „заключва“ в Тау квадратура със Сатурн. Типично по скорпионски емоциите ще са изтеглени в негативна посока.

Ще се създават конфликтни ситуации, недоволства и прекалено много „драматизации“. Напреженията ще са се създали, но разрешаването им ще бъде трудно, бавно и чрез кармични сценарии и разплати заради Сатурн, който възпрепятства бързото разрешаване на ситуацията.

Каквото и да се случва, запазете спокойствие, след два-три дни, всички ще изглежда вече много по-хармонично и ще има възможност да се действа спокойно и правилно.

Трябва да знаете, че сега изглежда всичко прекалено хиперболизирано и погледнато от негативната му страна. Позитивните неща все още ще са скрити, зад тревоги и осъждане.

В този ден и Плутон е статично/ретрограден, което още повече ще засили енергията на Скорпион, защото Плутон управлява този знак и ще ни фокусира към теми и размисли за трансформация, промяна, поемане на нова генерална линия в поведение и развитие.

Настроенията днес ще са много променливи, но повече ще клонят към негативизъм и безпокойство, бързо ще настъпва умора, особено след 14 ч.

Постарайте се да не се натоварвате с нищо излишно и наистина обърнете внимание на храненето. Днес са напълно забранени алкохол и всякакви други „релаксиращи“ и упойващи вещества, защото може да настъпят неочаквани усложнения и токсични реакции.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Днес е пълнолуние, то настъпва сутринта на 27 април 2021 в 6.33 ч.

Сега е добре да се проведе полезната лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако проведете лечебно гладуване или здравословна диета, ще поддържате своето здраве и физическа форма. И най-важното, няма да качвате излишни килограми, които по време на пълнолуние се „залепят“ много бързо и трудно после с тях може да се разделите.

Днес ограничете храната, избягвайте солени и мазни храни, изключете месото и храната от животински произход. Който има опит може да проведе лечебно гладуване, само на вода или само на плодове или зеленчуци.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел