27 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица под влиянието на планетата Уран, която в неделя беше в точен съвпад със Слънцето в 7° на Телец. Тази тенденция ще продължи до края на седмицата.

Неочакваните обрати, желанието за свобода, независимост и импулсивните реакции ще продължават и днес.

Днес и утре не се опитвайте да водите разговори и преговори, няма да постигнете добри резултати, може да се натъкнете на непредвидени трудности.

избягвайте да взимате решения и да попълвате документи  до края на седмицата. Меркурий е в много конфликтни аспекти и няма да се сключат трайни споразумения.

В повечето случай този аспект се разглежда негативно, защото носи стрес и необходимост от много бързи промени.  Но, още днес, ще може да се оцени и неговата добра страна, защото носи нови възможности и ни отървава завинаги от старото, непродуктивното, което дълго време не сме набирали сили и смелост да променим.

Вечерта в 22.54 ч. Меркурий преминава в Телец до 12 май. В този период умът става практичен, а погледът към живота – реалистичен.

Обърнете внимание, че вечерта има кратък период на Луна без курс от 20.01 ч. – 20.29 ч.

Който си ляга по-късно, може да проследи знаците на съдбата в полунощ от 22 ч. до 00 ч, когато може да се получат верни прозрения и напътствия от съвсем безобидни и уж случайни източници, които ще се окажат решаващи през следващите две седмици.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  20.01 ч. – 20.29 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел