26 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Дева, днес ще ни помогне да свършим стриктно това, което не сме успели в последните два дни.

Денят ще е ползотворен и позитивен, затова ще допринесе хармоничният аспект между Слънцето и Луната, който засилва съпротивителните сили, повишава енергетиката и подобрява настроението.

Много рано сутринта от 5.30 ч. до 8.30 ч. ще се наложи да се вземат важни решения, които няма да ви радват особено и ще ви създават напрежение през следващите две седмици. Добрата новина е, че след това създалата се ситуация ще може да се преразгледа.

Най-силните и продуктивни часове за деня са от 11 до 18 ч.

От днес започва да  се усеща облекчение след приключването на ретроградния период на Венера. Макар и добронамерена, Венера в своята ретроградност носи   изпитания и уроци в своята сфера.

От 13 май до 25 юни, планетата на любовта, изкуството, взаимоотношенията и доброто настроение Венера беше ретроградна. В този период мнозина изживяха неприятни моменти, които вече за щастие са преодолени. Венера отговоря и за здравето и самочувствието на жените, сега вече идва стабилизиране на тази тема. Представителите на изкуствата – актьори, писатели, поети, художници, танцьори, певци, режисьори и т.н. имаха също големи затруднения и неприятни преживявания. Добрата новина е, че постепенно тези негативни събития ще намаляват и ще се хармонизират постепенно.

Всъщност днес е петък, ден който се управлява от Венера, вероятно и затова се отключи този поток информация за нея.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел