26 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта до 11 ч. денят може да започне напрегнато и нервно. Особено в домашното обкръжение трябва да се внимава, защото може да избухнат конфликти.

Следва най-хубавата част от деня до 14 ч, когато е отлично време за срещи и разговори.

В часовете от 15 до 18 ч., когато прекомерният оптимизъм и проявена финансова екстравагантност и прекомерна щедрост, може да ви доведе до проблеми.

Да се внимава и при подбирането на храни и напитки (не само в тези часове, а и през целият ден), защото ще има склонност към прекаляване, което да доведе до проблеми по тема диети и въздържание.

Вечерта след 18 ч. ще има прояви на борба за власт и надмощие, особено от страна на жените, с които сте в близък контакт. До края на деня избягвайте непознатите компании и хора с неясно или съмнително минало, не рискувайте.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв