26 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Днес е новолуние в 3-тия градус на Везни, то настъпва в 00.56 ч. Новолунието е напрегнато, то ще ни провокира, но и същевременно ще ни напомни да намерим точката на баланса в себе си. Не забравяме, че новолунието е във Везни, всичко трябва да е хармонично, умерено и деликатно. Ще се наложи да се намери правилната форма между желания, амбиции и реални способности. За някои неща ще има важно „приземяване“.

Добри новини от Венера, сега тя е в хармонични аспекти с Плутон и Меркурий. Ще се възобновят разклатени отношения, ще може да проведете важни разговори, може да придвижите някои делови въпроси, с които се занимавате от отдавна и вече не търпят отлагане. Добра възможност и да активирате своята финансова тема, защото хармоничния аспект на Венера с Плутон, предоставя благоприятна възможност за активизиране на паричния поток.

Непременно отделете време да си напишете желанията по новолуние, както и планове към тях за тяхното реализиране. Не забравяйте, че Господ няма други крака и ръце освен вашите собствени, с една дума и вие трябва да положите усилия в реализирането на желанията, а не само да ги пишете на хартия. Повече за новолуние във Везни прочетете ТУК

Днес е важен ден за здравето, може да почистите организма си от токсини, затова се препоръчва да се спазва Лунната диета.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.