26 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес ще забележите вече много отчетливо забавянето на движението на планетата на информацията, търговията и транспорта – Меркурий. Може дори вече да се е завърнала работа от миналото.

През предстоящият период на Меркурий, който ще се движи във Везни от 25 до 10 градус на този знак. Движейки се ретроградно по знака на партньорствата и изкуствата, може да се получат доста разриви във взаимоотношенията, може да се заговори дори и за развод.

Ретро Меркурий във Везни ще създаде проблеми на певци и актьори и всички останали работещи в сферата на изкуството, както и на други публични личности. Но не бързайте да се притеснявате, всички зависи и от вашите лични хороскопи, тук се изреждат само общите потенциални възможности.

Днес Марс и Сатурн са в точен хармоничен аспект, това ще даде сили и издръжливост, целенасочено действие. Ще се прояви дисциплина и упоритост, която дълго време е убягвала.

Чудесно време да си свършите нещо, което много дълго сте отлагали.

Добър ден е и за физически упражнения и спорт, особено на открито. Днес Луната вече е в Близнаци и задължително трябва да сте под открито небе и на чист въздух поне един, два часа.

ДНИТЕ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!

Днес е подходящ ден за проявяване на финансова активност. Изчисленията са направени по специални формули от източната астрология.

От месец септември остана само един ден: 26-ти;

Ако в тези дни си платите сметките и дълговете, дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация, или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси.

Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Така ще разширите своите финансови канали.

Колкото повече давате и споделяте своите средства, толкова повече ще получавате.

Само запомнете, не трябва да давате всичките си налични пари, винаги трябва да си оставяте нещо и за себе си, даряващият никога не трябва да си дава последните за момента пари, за да може да задържите нишката на парите при себе си, иначе се прекъсва за дълго. Това е много важно, непременно го спазвайте.

Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.

ВАЖНО! 27 септември до 18 октомври 2021 г очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел