26 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ако рано сутринта някъде ще тръгвате на път, обърнете внимание, че до 9.09 ч. Луната е без курс, бъдете максимално предпазливи.

След това Луната вече навлиза във Водолей, въздушен знак, който ще ни помогне в общуването и споделянето на идеи и общи интереси.

Сега вече е времето да си кажете мнението, ще бъдете чути, ще има смисъл да се аргументирате.

Днес Слънцето и Луната са в най-хубавият аспект помежду си, това ще повиши тонуса, ще укрепи самочувствието и имунната система. Добро разбирателство и синхронизация ще има между двата пола.

Днес и утре ще са хармонични дни, които ще ни дадат глътка въздух преди напрегнатите последни дни на месеца.

На 30 септември очакваме напрегнат аспект на Марс и Сатурн, който ще започне да се усеща още от понеделник. Заредете се с търпение, защото от 28 до 30 септември ще се усеща и стационарно-директния Сатурн, който допълнително ще затормозява всякакви дейности и ще ни създава усещането, че всичко става много бавно и трудно.

На 2 октомври очакваме пълнолуние в Овен, така че до тогава ще има оживление, но и напрежение, на повърхността ще  се реализират всички скрити до момента процеси.

Напомняне: На 27 септември  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  28 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 28 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  28 септември  и ще излезете от поста на 29 септември   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06.37 ч. – 09.09 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв