26 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Не предприемайте нищо важно преди 13.38 ч., защото времето е крайно неефективно, от сутринта до този час Луната е без курс. Да се прави само най-необходимото, без нови и важни неща.

След 13.38 ч. Луната навлиза в Дева. Веднага ще усетите смяната на енергетиката, защото ще се появят много ангажименти и работа, които изискват прецизност, последователност, прилежност. До края на деня времето ще се развива бързо и динамично.

Луната ще е в хармоничен аспект с Уран до края на деня и това ще дава добро темпо на деня.

Имате интерес да се понатоварите максимално, за да не отлагате никаква работа за следващата седмица.

Внимавайте в общуването днес и утре, защото Меркурий и Плутон са в напрегнат аспект. Словото става много критично и нараняващо. Дори да кажете нещо безобидно, може да прозвучи прекалено саркастично, осъдително или обидно.

Днес и утре, както и в събота не са подходящи дни за договори, разговори и уточняване на отношения.

Напомням, че в събота на 28 септември очакваме новолуние, до тогава е добре да се фокусирате само върху приключване, освобождаване, почистване. Не започвайте нищо ново преди събота, както и в самата събота, защото новолунието е едва вечерта в 21.28 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 13.38 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!