26 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също е важен ден като вчера, защото ще може да почувствате истинската енергетика на новолунието в Скорпион и какво ви носи лично на вас. Наблюдавайте събитията и в следващите дни те също ще са много показателни. Тогава ще се проявят най-важните събития, тези които дълго време са назрявали и са чакали проява.

Точно такива знаци на съдбата ще има сутринта до 11 ч. Луната все още е в Скорпион, а това ще направи деня наситен с емоции и събития, които ще бъдат важни и неотложни.

Първата част на деня от сутринта до 15 ч. е по-продуктивна.

Трябва да се внимава след 15 ч. до 18 ч., защото има напрегната енергия, нараства нервното напрежение.

След 18 ч. вече тонусът ще е спаднал, може да настъпят някои ограничителни и трудни ситуации.

От днес Луната вече постепенно започва да нараства, с нея се завръщат и силите и настроението. Който вчера не е успял да си напише желанията по новолуние в Скорпион може да го направи днес. Мнозина ще се питат дали е добре те да се пишат, когато има затъмнение – да, добре е. Защото това е много мощна отправна точка, която дава възможност правилно да си фокусирате желанията.

Затъмнението, което беше вчера дава чудесна възможност човек да реализира своя личен потенциал, затова е добре да осъзнаете своите истински желания, не какво е модно, не какво ви съветват другите, а това, което усещате със сърцето си. Това, което ще вършите с радост и няма да ви струва гигантски усилия, за да го постигнете. Когато човек намери своето предназначение, на пътя му не се появяват големи трудности, а напротив, всичко върви максимално приятно и увличащо.

За утре правете си планове едва след 14 ч. , защото до тогава времето няма да е ефективно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.