26 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в зодия Рак и е в хармоничен аспект със Слънцето. Това е един от най-хубавите аспекти, който създава добро настроение и самочувствие, повишава имунитета и ни зарежда с оптимизъм.

Денят е хармоничен и подходящ за срещи, разговори, подписване на договори и оформяне на документи. Използвайте го максимално този ден, не отлагайте за края на седмицата, тогава ще има трудни аспекти.

Луната ще бъде в Рак през следващите два дни и половина и ще ни настройва на семейна вълна. Голяма част от времето ще бъде посветено на близките ни хора, на дома и бита. В такива дни е полезно да се погрижите за семейния уют, да възстановим връзките с партньора, децата и възрастните родители.

Раздвижете въпроси свързани с документи за земи и имоти, за аренда на земя, помислете за предстоящи ремонти. Всичко, което се активира сега по тази тематика ще се отдава с лекота.

Единствено трябва да се внимава в неукрепналите любовни и приятелски взаимоотношения, защото може да попаднете в плен на заблудите. Не започвайте двойнствени връзки и бъдете коректни към партньорите си, защото може да се усложнят много отношенията и да затънете в недостоверни истории и лъжи, от които трудно ще се измъкнете. Тази тенденция ще е в сила до края на седмицата.

ВАЖНО! ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел