26 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби, аспектите й за деня са хармонични. Денят ще е доста активен, а емоциите ще ни преизпълват. Преди да вземете някакво решение е добре малко да се усамотите и успокоите, не избързвайте.

И днес продължава влиянието на Слънцето и Меркурий, които вчера бяха в точен съвпад. Всички описани евентуални сценарии от вчерашната прогноза, са валидни и днес.

Напрежение ще има, по-чувствителните и деликатни личности трябва да внимават да не се  попаднат в паника от постоянно постъпващи негативни новини и събития. Един от ефектите на съвпада на Меркурий със Слънцето е именно този, свръх нервно напрежение.

Този аспект дава и добри новини, защото може да постъпи неочаквана и от отдавна чакана информация. Сега може вече окончателно да се ориентирате в даден въпрос, по който дълго време е липсвали точни данни.

Вече с пълна сила ще усетим, че Слънцето е променило своя знак. Напомням, че на 23 ноември то премина в Скорпион. Докато то осветява полето на този знак в живота ни ще се проявят всички спешности, необходимости и слаби места. По тема на финанси, икономика, имунитет и здраве или чисто духовни и психологически въпроси и състояния. До 21 ноември е добре да се вгледаме в всичко онова, което сега ще даде сигнал, че трябва да бъде оправено. Не отлагайте и не се притеснявайте да погледнете проблемите в очите, признайте ги, че съществуват и веднага се заемете с разрешаването.

Вечерта непременно намерете време за почивка и релаксация, музиката, ароматите, медитациите или хубава книга, ще ви заредят и обновят. Всички водни процедури днес ще са особено полезни.

Напомняне: На 27 октомври  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на   28 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 28 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   28 октомври  и ще излезете от поста на  29 октомври   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел