26 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече във Везни, вниманието изцяло е насочено към партньорските отношения, любовта, приятелството. Все още е активен хармоничният аспект на Венера с Плутон, който ще съдейства за балансирането на връзките, бизнес-партньорствата, за постигане на лесни споразумения по договори, сделки и дела.

Намираме се преди новолуние (което ще бъде в понеделник на 28 октомври), енергията е насочена на завършване на предходните дела, не си губете времето да започване нещо ново.

Продуктивната и относително хармонична част на деня е до 16 ч.

След това постепенно ще настъпва умора, а вечерта след 20 ч. ще се усилва нервното напрежение и конфликтността.

Слънцето и Уран вече сформират напрегнат аспект, назряват промени и неочаквани ситуации. Наближаващото новолуние в Скорпион, ще предостави уникалната възможност за цялостно обновление. Ще видите, как предходният период изобщо няма да прилича на последващите. Ще може с лекота да се освободите от зависимости, обсебвания на емоционален и психологически план, да приключите с неща, които много са ви тежали.

Утре денят ще е ефективен само до 10.30 ч., ако имате важни неща, свършете ги преди този час.

ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО!!! Внимателно се разпореждайте с парите си. Харчете ги само за неща, които са ви много необходими. Не преминавайте вашият личен психологически праг на харчене, всеки има своя лична представа за „много пари“. Идеята е в такива дни да не прескачате точно този вътрешен, индивидуален  финансов лимит.

Повече за дните без богатство прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!