26 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Козирог в следващите два дни. Абстрахирайте се от това, че това са почивни дни, преодолейте се и направете нещо важно за себе си, за своето бъдеще или кариера. За мнозина те могат да бъдат два много успешни работни дни, през които да активират в дългосрочен план  важни проекти.

За тези, които се обучават, това са много успешни дни за запускане на нови процеси на мислене и тълкувание на наученото.

Денят е подходящ за срещи и разговори с родители и роднини за документи, наследства и управление на имоти. Вслушвайте се в съветите на тези, които имат повече житейски опит, ще може да вземете нещо полезно и за себе си.

Днес денят е с хармонични аспекти, благоприятен е и за почивка,   както и за пазар. Стига стоките да не са изработени от метал, заради ретроградния Марс.

Обърнете внимание на събитията вечерта след 18 ч., защото ще са твърде показателни за следващите две седмици.

За утре може да си направите планове за срещи, почивка и разнообразие, защото аспектите са благоприятни.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.