26 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в огнения и жизнерадостен Лъв. Като цяло денят е ползотворен и благоприятен, трябва само да се внимава от рано сутринта до 10 ч., когато Луната е в напрегнато взаимодействие с Марс. Това е един от дразнещите аспекти, който дава напрежение у дома и с близките хора. Конфликтност и дори агресия по най-малки поводи. Особено трудно се комуникира с жените в този период.

След това вече денят се хармонизира и до 18.24 ч. е продуктивен. Ще трябва да бъдете по-умерени в изказ и преценки. Не бързайте да давате мнение и да си изказвате впечатленията, защото може да се окажат неправилни. Непременно да се спазват правила, изисквания и законови рамки.

Меркурий вече два дни е в Стрелец и ни настройва на тема обучение и пътешествия. Добър период до 13 декември да се проведат делови срещи и пътувания.

След 18.30 ч. трябва да се преустановят важните дейности, защото Луната вече ще бъде без курс, т.е. настава време на ниска ефективност. Вечерните ви срещи няма да са удовлетворителни и няма да имат благоприятно развитие.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.24 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел