26 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази вечер в  17.08 ч. настъпва новолуние в 4-тия градус на зодия Стрелец.  До тогава имате все още време да се отървете от миналото, да почистите пространството около себе си.

Обърнете внимание, че до 11.12 ч. Луната все още е без курс. До този час е най-подходящият за приключване на нещо, което не искате никога повече да се завръща в живота ви.

Внимавайте да не започвате нищо ново преди 17 ч., преди да е настъпило новолунието. До този час важат всички предупреждения от вчера.

Едва след като то настъпи, може вече да пишете своите желания.

Това новолуние е достатъчно хармонично. То ще помогне на мнозина, които се стремят към промени, да започнат нови начинания. Да стартират нов период на развитие в живота си.

Повече за новолуние в Стрелец може да прочетете ТУК

Ако все още не сте наясно с техниката за писане на желания може да прочетете за това ТУК

Днес и Венера преминава в Козирог в 2.30 ч. през нощта.

Повече за Венера в Козирог прочетете ТУК

Напомням, че днес през деня, както и утре може да проведете и вълшебният ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак. Повече за това прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 11.12 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел