26 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни хубав ден, замисленото и заплануваното за деня бързо и скоростно ще се реализира. Свършеното днес, независимо в каква сфера, ще носи удовлетворение, облекчение и полза. Изборите ще са правилни и ще се за дълго време.

Денят е подходящ не само за почивка, но и за бизнес, търговия, обучение.

Ако ви е нужен смел и задълбочен подход за някои дейности или разговори сега е времето за тях. Днес в 12.33 ч. Меркурий и Плутон ще се в хармоничен аспект, който ще даде сила на ума и думите.

Може да се появят нови запознанства, да се разпредели печалбата, да се направят застраховки или да се обсъдят наследствени въпроси. Все с нещо пълноценно ще запомните този ден.

Обърнете внимание на вечерните часове от 18 до 20 ч. тогава може да постъпят предложения или ценна информация, които ще се окажат от решаващо значение за следващите две седмици.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.