26 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта Луната вече се намира в Дева. В очакване сме и на пълнолунието в 9° на Везни, което ще настъпи в неделя.

Денят ще е динамичен и продуктивен до края, интуицията ще е засилена и всичко може да се свърши бързо и с вдъхновение.

Тези два фактора задават силно ускорено и работно темпо в края на седмицата. Засилва се и емоционалния фон, защото днес на небето Венера и Слънцето се срещат в точен съвпад в 6° на Овен. Най-активизирани ще се почувстват огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец.

След 26 март, Венера вече ще изгрява по-рано от Слънцето, преди изгрев ще може да бъде наблюдавана като ярка Зорница.

Венера винаги носи хубави новости, приятни емоции, подаръци и сюрпризи. Тя засилва обаянието, активизира към любовни връзки, забавления и удоволствия. Ще се провокират и активизират запознанства, контакти, нови партньорства. Отлично време за всички творчески професии.

Ще се активизира и търговията с предмети на изкуството и козметични средства. Това е добро време за покупки, за срещи с приятели,

Както винаги, трябва да има умереност в емоциите и възприятията, защото може да се излезе от общоприетите рамки и поведението да се изтълкува като егоизъм, капризност, разглезеност, желание да се получава радост и полза за сметка на другите.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв