26 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Почти цял ден Луната ще е без курс, това означава много ниска ефективност. В часовете от 9-16 ч. не си заслужава да се предприема нищо важно, не водете сериозни разговори. Дори, ако не е спешно, не се препоръчва и да се пазарува, защото точно тогава човек купува неща, които не му трябват особено и дава повече пари от предвиденото.

Избягвайте по време на Луна без курс да обсъждате неприятни теми и не гледайте подобни новини, защото много дълбоко в подсъзнанието ще навлезе тази информация и дълго няма да може да се отървете от лошото настроение.

След 16 ч. Луната вече навлиза в Телец и веднага ще постави на дневен ред остра необходимост от повече грижи и ангажименти свързани с домакинството и семейството.

Вечерта може да се почувствате доста уморени и негативни. Затова не трябва да се преуморявате и не влизайте в пререкания.

Утре денят ще бъде много по-ведър и позитивен.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  9.18 ч. – 15.38 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел