26 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Стрелец и днес е в нехармонични аспекти с Меркурий и с Нептун.
Това положение още повече ще активизира силното влияние на Нептун, планетата на илюзиите. Пазете си вещите, заключвайте домове и офиси и си обезопасявайте имуществото. Активизират се неприятни енергии, с които трябва да се справите, като не проявявате прекалена доверчивост. Всяко разсеяност може после да ви донесе проблеми.

Разбира се, не всичко е толкова „страшно“, особено ако се концентрирате само върху най-наложителното и ограничите общуването.

Постарайте се днес да си свършите належата работа и не отлагайте нищо за утре, защото денят няма да е продуктивен до 16 ч.(става въпрос за 27 март).

Колкото по-малко информация давате и получавате днес, толкова ще бъдете по-защитени. Занимавайте се с творчество, с духовни и енергийни практики, медитации, слушайте музика, четете поезия, всичко това ще смекчи негативното влияние на Нептун и ще засили хубавите качества на планетата.

Венера преминава в друг зодиакален знак днес! В 21.44 ч. ту навлиза от Водолей в Риби до 20 април.

Повече за Венера в Риби може да прочетете ТУК.

Който иска може да проведе и ритуал за любов и пари по посрещането на Венера в нов знак. Ритуалът може да се проведе след 21.44 ч. тази вечер, както и утре – на 27 март, до 23 ч. Повече за това ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!