26 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен и динамичен ден. А, който спазва екадаши, ще има двойно повече енергия!

Днес Меркурий е в точен съвпад с Плутон, този аспект ще ни дари с концентрация и внимание. Засилва се проницателността, много по-дълбоко ще може да вникнете в случващото се в момента. Отлично време за всякаква интелектуална работа, за разговори и анализи, особено по теми от близкото минало и за неща, които вече са се случили. Не забравяме, че все още е ретрограден Меркурий и трябва да се избягват разговорите за бъдещите ни намерения, защото може да се откажете впоследствие и нищо от казаното да не се реализира.

Луната е в огнения и ентусиазиран знак Овен, който днес много ще си личи във всички действия и прояви, защото от вчера и Марс е в Овен. Това е много силна, импулсивна енергия, която обаче трябва добре да се управлява, защото бързо може да излезе от контрол.

Не трябва да се застоявате и заседявате, свършете сега това, което сте отлагали и което е залежало. Енергия ще има достатъчно, използвайте я пълноценно, сега е и отлично време за спорт и влизане във форма, Луната намалява до понеделник и се отслабва бързо и трайно.

Напомняне: На  26 май  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  27 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  27 май, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   27 май  и ще излезете от поста на    28 май 2022 г.   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.