26 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 14.15 ч. настъпва пълнолунието в 5° 26´ в Стрелец. В 14.19 ч. настъпва пълното лунно затъмнение. То няма да бъде видно от България и това е много добра новина, означава, че страната ни няма да е засегната от него. Винаги стават сериозни обществено-политически събития или природни явления, когато сянката на затъмнението премине през територията на някоя държава. Това затъмнение ще наблюдава от от жителите на Австралия, Тихия океан, Източна Азия, Северна и Южна Америка.

Точката на затъмнението влиза в напрегната конфигурация – тау-квадратура с Юпитер. Меркурий и Венера са в напрегнат аспект с Нептун, а Сатурн и Уран също са в конфликтен аспект.

Това затъмнение може да провокира постъпването на очаквани новости, събития и информация, която да даде нов тласък на текущите събития. Информацията, която ще излезе на повърхността може много да ни помогне правилно да насочим своите усилия и действия. Но, понеже участва Нептун, който размива границите и вниманието ни, то трябва много внимателно и деликатно да се борави с постъпилата информация и предложения, защото може да има неточности, двойнствени ситуации, грешки и заблуждения.

Важно е сега правилно да се отсее истината от заблудата. Пълнолунието ще ни помогне да видим истинската ситуация и ще ни се даде шанс да поправим някои пропуски и да излекуваме стари обиди. Най-полезното е, че ще отпаднат нереалистичните планове.
Най-силно ще усетят това затъмнение знаците: Стрелец, Близнаци, Дева и Риби, както и тези, които имат планети и активни точки в тези знаци, в това число и асцендент.

Още нещо важно: въздържайте се от мащабни инвестиции, покупки, не започвайте нови начинания точно днес. Бъдете внимателни с финансите, не се поддавайте на агресия и негативни емоции.

Не трябва да се очакват само напрегнати и лоши събития от затъмненията. Често те активират и хубави неща и награди в живота ни. Друг път може дори изобщо да не ги усетим – всичко зависи от тенденциите от собствения ни хороскоп и дали той влиза в резонанс с точката на затъмнението.

Следващото лунно затъмнение ще е частично и ще бъде на 19 ноември в 28-мия градус на Телец.

Не пропускайте днес да спазите полезната лунна диета, още повече има и затъмнение, което прави задължителен диетичния режим в този ден. Започнете с диетата от сутринта след изгрев Слънце за 24 часа.

Не се препоръчва да сте навън и да консумирате храна от 13.30 ч. до 14.30 ч., докато трае точната фаза на пълнолунието и затъмнението. Ето повече инструкции за затъмненията ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.20 ч. – 05.40 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв