26 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес продължава влиянието на Марс и Уран, което ще донесе много спонтанни постъпки и екзалтирано поведение. Въпреки че аспектът между тези две планети е хармоничен, все пак трябва внимателно да се борави с тази енергия. Не всякога спонтанните реакции дават добри резултати.

Ще се наложи днес да се взимат бързи решения свързани с дома, имуществото, семейните финанси, децата. Непременно спазвайте правилото да премислите поне три пъти, преди да вземете решение.

Денят ще е продуктивен и може много залежала и отлагана работа да се свърши, затова направете си план и строго го спазвайте, за да се възползвате максимално от хубавите аспекти.

Особено в часовете от 13-18 ч. се засилва интуицията и прозорливостта.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв