26 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава същата тенденция от вчера, интуицията ще е обострена, преценката не особено точна, не е подходящо време за уточняване на отношения. Сега Венера се намира в края на знака Рак, утре преминава в Лъв. В последните градуси на Рак, тя ще е твърде емоционална, ранима и обидчива.

Ако имате планове за деня, независимо дали ще си почивате, пътешествате или работите, възползвайте се от първата част на деня, от сутринта до 14 ч.

След това настроението става нестабилно, мотивацията постепенно изчезва до 17 ч.

Обърнете внимание, че има кратък интервал около час на Луна без курс, когато не се препоръчва да се напрягате и да се занимавате с важни неща.

След навлизането на Луната във Водолей от 17.10 ч. нататък до края на деня се повишава тонуса и настроението. Вечерта е подходяща за забавления и общуване с приятели и единомишленици.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.50 ч. – 17.10 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв