26 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни активен ден, на много контакти и активни дискусии. Марс и Меркурий днес в  са в напрегнат, конфликтен аспект. Това може да доведе до много противоречия и напрежения в партньорските връзки и бизнес отношенията.

Трябва да се внимава в следващите два, три дни, защото гневните скандали може да доведат до раздели, които ще се окажат необратими. Внимавайте особено до 28 юли включително на кого, какво казвате, защото разделите преди предстоящото новолуние, което е на 28 юли, може да се окажат напълно необратими.

Добрата новина е, че този аспект много стимулира интелектуалната дейност. За интензивна работа, за научни изследвания, писане на трудове и за обучение е доста продуктивен.

Късно вечерта, след 21 ч. до полунощ, може да се случат доста неочаквани, интересни събития, които да преобърнат вижданията и желанията ви за през следващите две седмици. Следете внимателно събитията.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.