26 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с хубави аспекти. Луната вече е в Риби, тя събужда нашата чувствена емоционалност, ставаме по-възприемчиви, състрадателни и интуитивни.

От сутринта до 15 ч. енергиите са благоприятни, с лекота ще ни се отдават дори напрегнатите и изморителни задължения. Направеното ще носи удовлетворение и чувство за стабилност.

След 15 ч. до 18 ч. настроението вече се променя, ставаме по-притеснителни, самокритични и обидчиви. Може да се наложи да отстъпите от интересите си,

Особено напрегнати ще са отношенията между майки и дъщери, може да възникнат разногласие и между сестри или приятелки.

В следващите два дни и половина, докато Луната все още е в Риби, се постарайте да не се въвличате прекалено в емоционалния свят и проблемите на странични хора, фокусирайте се предимно в своите текущи проблеми, защото след това с разочарование ще установите, че това не е добре прието, дори ще ви обвинят, че се намесвате неправомерно. Рибите са прекалено състрадателен знак, но често точно от това свое качество си патят.

Тези дни ще са много подходящи да имате съприкосновение с вода и водни обекти, това ще разтоварва напрежението и ще зарежда със сили.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.15 ч. – 06.31 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв