26 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е доста характерен със своята Луна без курс, която продължава почти цял ден   5.18 ч. – 19.41 ч.  Днес не си заслужава да си губите силите и да започвате нови и важни неща, защото няма да могат да се развиват добре в бъдещето.

Въпреки своята ниска производителност, този петък ще ви се стори доста наситен. Ще има събития от предходните дни, които ще се доразвиват.

Знакови неща се случват в периодите на Луна без курс, както и събития, които имат особен, кармичен характер.

Ако сте били добронамерени и сте правили жестове, днес най-неочаквано към вас ще се върне доброто. Обратното също е валидно, тъкмо ще се ориентирате, как да действате занапред.

От 17-ти януари, когато беше новолунието в Козирог вече сме навлязли в „коридора на затъмненията“, който  се сформира не само между две затъмнения, а и две седмици преди и след тях. Това е много интензивно и знаково време, наситено със събития и сериозна духовна и психологическа работа над нас самите.

В този „коридор“ ще се намираме от 17 януари до края на февруари, защото очакваме Лунно затъмнение на 31 януари, в 15.31 ч, в 12-тия градус на Лъв, както и Слънчево затъмнение в 26-тия градус на Водолей на 15 февруари. Настава време за промени и осъзнаване, поемане на нов път, промяна на програмите за развитие.

Напомняне: На 27 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 28 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 28 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  28 януари  и ще излезете от поста на  29 януари  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05:18-19:41 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!