26 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всичко важно за деня трябва да се свърши до 13.30 ч., само това е ефективната част на деня. Слънцето и Уран са в точен хармоничен аспект днес и това ще допринесе за нови и приятни известия, неочаквани предложения.

Има възможност за възникване на нови връзки и партньорства, които ще бъдат перспективни в бъдеще. В първата част на деня има възможност за пълна концентрация и добри постижения. Единствено ще трябва да внимавате да не влизате в конфликти, които ще ви разконцентрират и ще отнемат от енергията ви.

Внимавайте в промеждутъка от 13.30 до 19 ч., когато Луната е без курс, защото може спонтанно да бъдете въвлечени в събития и разговори, за които после можете да съжалявате. Не провеждайте срещи и разговори, защото няма да постигнете добри резултати, обещаното няма да се спази.

Утре е пълнолуние, което силно нажежава тлеещи недоразумения и конфликти. Всичко става видно и ясно, затова трябва да се внимава, за да не излязат деликатни тайни на повърхността.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.32 ч. – 19.08 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел