26 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Овен. Това е хубав, оптимистичен и енергиен знак. Когато се вдъхнови, Овенът не се колебае, а успешно увлича всички около себе си в новите си начинания.

Днес ще усетим точно този прилив на сили и радост от живота. Само до обяд трябва да сте малко по-сдържани, защото Луната е в напрегнат аспект с Марс и част от вашето оживление, може да донесе дискомфорт на някой от окръжаващите ви и бързо да възникнат конфликтни ситуации.

Очакват ни два точни аспекта днес, които ще дадат важен отпечатък през следващите два-три дни.

Слънцето е в точен съвпад с ретроградния Меркурий в 7° на Риби. В такъв момент към вас се приближава тази информация, която сте търсили и очаквали дълго време. Сега ретроградния Меркурий най-неочаквано ви дава възможността да получите това, което вече дори сте забравили, че ви е трябвало в миналото.

Словото днес ще е много убедително, чудесно време за всички мениджъри, ръководители и рекламни агенти.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!