26 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Обърнете внимание, че денят е ефективен само до 13.33 ч, след това до края тази събота, Луната е без курс. Внимавайте при шофиране и боравене с машини и апаратура, за която нямате достатъчно умения. Отложете важните разговори за утре, ако не сте успели да ги проведете до обяд.

Продължава благоприятното въздействие на Меркурий и Уран от вчера. Запазват се хубавите тенденции и препоръки за хармонизиране на отношенията, намиране на правилен изход от трудни ситуации. До 28 декември включително е подходящо време за обучение, обсъждане на нови идеи, усвояване на нови умения и технологии. Не ги пропилявайте тези дни, рядко напоследък се появяват такива благоприятни възможности.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.33 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв