26 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 7.17 ч. настъпва новолуние, а в 7.19 ч. е точната фаза на  слънчевото затъмнение в 5° на Козирог.

Това затъмнение е добре аспектирано с Юпитер и Уран, то ще донесе нови възможности, приятни изненади и щастливи съвпадения и предложения. Непременно се вслушвайте в предложения за нов бизнес и поемане по нов път. Дори и сега да не се чувствате уверени, дори да нямате нужната смелост, знания и умения, в бъдеще това ще се окажат печеливши проекти. Неочаквани развръзки, нови възможности и ниши трябва веднага да бъдат използвани.

Особено щастливо ще се развият събитията за представителите на зодия Козирог, Телец и Дева, както и за тези, които имат асцендент или планети разположени в тези знаци.

Днес е денят и за писане на желания по новолуние. Особено важен ден е, защото има и затъмнение, което поставя нова програма за следващите 18 години напред.

Повече на новолуние в Козирог прочетете ТУК

За да си припомните методиката по писане на желания, може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв