26 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни важен ден на приключване на вече изминалия лунен месец.

Утре в 11.18 ч. ще настъпи новолуние в 5-тия градус на Дева. Но, дотогава можем да свършим много полезна работа като се освободим от старите енергии, от паразитни навици и връзки.

Непременно почистете днес околното пространство, което обитавате, както у дома, така и  на работното място. Вечерта запалете свещ и обходете всички помещения, оставете я да погори поне половин час, за да прогоните старите енергии.

В никакъв случай днес не правете и не  споделяйте своите планове и намерения.

Не започвайте нищо ново. Не допускайте и нови хора до себе си точно днес, това ще са паразитни и манипулативни връзки.

Бъдете много предпазливи във взаимоотношенията, защото Венера е в конфликтен аспект с Уран, Слънцето също е в напрегнат аспект с Марс, това много ще изостри тона, очакванията няма да се оправдаят.

Днес цял ден след 9.55 ч. Луната ще бъде без курс, това е време на заблуди и разсеяност, затова бъдете много внимателни във всичко, което вършите.

Постепенно осъзнаваме, че лятото си отива и трябва да се настроим по-сериозно на тема работа, обучение, бизнес и кариера. Все по-осезателно ще се усеща тази тенденция, която е активирана от преминаването на Слънцето в Дева от 23 август. Това определено е добра новина, защото след новолунието на 27-ми август до 9 септември ще бъде подходящ период за развитие.

Днес Меркурий преминава във Везни до 23 септември, когато отново ще се върне в Дева поради своето ретроградно движение, което ще бъде от 10 септември до 2 октомври.

Меркурий във Везни е дипломат, уравновесен и спокоен, той обича философията и естетиката. В този период винаги ще се намери общ език и разбирателство с околните, ако се положат малко усилия в такава посока.

ЛУНА БЕЗ КУРС09.55 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.