26 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вече навлизаме и проявяваме все повече от енергията на знака Дева. Все повече ще се фокусираме в работа и обучение. Ще се замислим за най-рационалния подход към това, което ни е нужно.

Днес ни очаква точно такъв важен ден, в който ще се замислим, как най-успешно да постигнем своите цели. Проявете повече разумност и находчивост, задействаните днес малки инициативи и жестове, ще ви дадат добри резултати в бъдеще.

Луната все още е в Овен, която ще ни импулсира да въведем бързи промени и да се настроим от летен режим на отдих и забавление, към по-делови ритъм.

В 17.21 ч. е точният хармоничен аспект на Меркурий с Плутон, който ще благоприятства всичко свързано с обучения, изследвания, финансови въпроси, разплащания и трансфери.

Интуицията ще е засилена, като с лазерен лъч ще се осветяват и най-заплетените казуси. За обучение ще е чудесно време, защото наученото веднага ще бъде разбрано. Може да проведете разговори за наследства и застраховки.

Добър момент настъпва днес и утре за преговори, оформяне на документи и подписване на договори.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ АВГУСТ
ТОГАВА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 8, 12, 20, 23, 26 август.

Ако в тези дни дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни при приложение.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел