26 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава благотворното въздействие на Меркурий и Уран, което ще донесе успех в обучението, в търсенето на нови пътища и методи за утвърждаване, особено в интелектуалната сфера. Той дава енергия, вдъхновение, оригинален подход, интересни хрумвания.

Не пренебрегвайте днес дори странните, необичайни и екстравагантни предложения, защото в последствие може да се окажат много градивни. Не бързайте да се отказвате, дори да ви се струва странно и неприложимо на пръв поглед.

Днес изпитанията ще са по линия на пари и любов. Венера и Юпитер са в нехармоничен аспект, който ще провокира самочувствието и себеприемането. Прекалено оптимистични и прекалено грандиозни намерения ще се зараждат, които после ще се окажат грешен избор.

За парите: внимавайте какво купувате, защото може да похарчите много повече пари, отколкото сте предвидили. Силата на този аспект ще продължи до 29 август.

Не бъдете прекалено самокритични, това не носи никога добри резултати. Приемете временните си неудачи и продължете напред. Това, че сега не сте успели не означава, че и занапред ще е така.

За утре правете планове само 15 ч, защото след това времето ще бъде неефективно до 20.30 ч.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!