26 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава благотворното въздействие на Меркурий и Уран, което ще донесе успех в обучението, в търсенето на нови пътища и методи за утвърждаване, особено в интелектуалната сфера. Той дава енергия, вдъхновение, оригинален подход, интересни хрумвания.

Не пренебрегвайте днес дори странните, необичайни и екстравагантни предложения, защото в последствие може да се окажат много градивни. Не бързайте да се отказвате, дори да ви се струва странно и неприложимо на пръв поглед.

Днес изпитанията ще са по линия на пари и любов. Венера и Юпитер са в нехармоничен аспект, който ще провокира самочувствието и себеприемането. Прекалено оптимистични и прекалено грандиозни намерения ще се зараждат, които после ще се окажат грешен избор.

За парите: внимавайте какво купувате, защото може да похарчите много повече пари, отколкото сте предвидили. Силата на този аспект ще продължи до 29 август.

Не бъдете прекалено самокритични, това не носи никога добри резултати. Приемете временните си неудачи и продължете напред. Това, че сега не сте успели не означава, че и занапред ще е така.

За утре правете планове само 15 ч, защото след това времето ще бъде неефективно до 20.30 ч.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел