26 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с хармоничен, вдъхновяващ аспект на Венера с Уран, който ще е точен в 18.38 ч. Влиянието на този аспект ще бъде до 30 август.

Уран е богът на небето, това е планетата на астрологията, на  новите открития, технологии и идеи. В тези дни е добре да се поинтересувате от новостите, които са свързани с вашата професия и образование.

Бързо ще възникват емоционални и делови връзки. Отлично време за делови, емоционални и бизнес-връзки. Всичко ще се случва бързо и непринудено. Подходящо време за контакти с обществени организации, групи по интереси, съобщества с идеална цел. Социалният живот ще е динамичен и ползотворен.

Максимално се концентрирайте да свършите днес повече работа, защото утре след 12 ч. денят няма да е ефективен.

Отбележете си най-главните събития през тази седмица:

  • На 27 и 29 август са дни без богатство и дни на Луна без курс. Не планирайте нищо важно за тогава и най-важното не харчете големи суми пари. Колкото по-малко пари харчите, толкова по-добре. Прочетете ТУК повече за дните без богатство, те са много характерни, изчисляват се с методите на източната астрология. Проверила съм многократно – оказват голямо въздействие, заслужава си да ги спазвате.
  • На 28 август очакваме хармоничен аспект на Марс и Уран – добър ден за действие, особено ако ви трябват сили и мотивация да довършите нещо започнато по-рано.
  • На 30 август очакваме новолуние в 7-мия градус на Дева, след 13.38 ч. ще пишем желанията по новолуние.
  • На 31 август след 12 ч. Луната отново ще е без курс, не планирайте нищо важно тогава, внимавайте при шофиране.

Напомняне: На 26 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 27 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  27 август, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  27 август   и ще излезете от поста на  28 август  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв