26 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Първият ден след празниците ще даде добри резултати. Луната е в Риби, тя ще подпомага интуицията и емоционалното общуване. Който е ранобуден да внимава много рано сутринта от 5 до към 9 ч., защото може да настъпят конфликти, обиди, напрегнати емоционални ситуации.

След това вече аспектите за деня са хубави. Дори ако е имало напрежения в приятелските и любовните връзки те може да се изгладят и поправят спонтанно и естествено.

Делата днес ще се развиват бързо, ще идват верните думи и идеи, всичко ще се развива много динамично.

Особено интересни ще бъдат вечерните часове след 20 ч., когато благодарение на хубавите аспекти на Венера, може да се разпознаят много благоприятни знаци за партньорствата и любовта в бъдеще.

Обърнете внимание, че днес е ден с благоприятна финансова активност, възползвайте се максимално, за да ускорите потока на парите си.

Вече Луната силно намалява, в събота на 30 април очакваме новолуние и слънчево затъмнение в 11-тия градус на Телец.

Енергетиката до тогава ще е напрегната, трябва да се концентрирате само в приключване на започнатото, не предприемайте нови инициативи.

Напомняне: На  26 април  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  27 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   27 април, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   27 април и ще излезете от поста на   28 април 2022 г.   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.