26 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с напрежение и динамика, характерни за настъпващото във вторник пълнолуние в Скорпион. Винаги преди всяко пълнолуние се активизират процесите, ускорява се темпото, но и нараства безпокойството. Нужно е да се балансира внимателно, да се избягват днес и утре прекомерните физически и психически натоварвания, за да не се стресира нервната система.

Добрата новина е, че до 15.41 ч. има хармоничен аспект между Луната и Юпитер, Меркурий и Венера са в съвпад в Телец. Тези съчетания от енергии ще ни предоставят благоприятни възможности да подобрим своите взаимоотношения. Особено ако сте имали трудности в това направление в почивните дни.

Обърнете внимание, че има интервал на Луна без курс 15.41 ч. – 19.19 ч. , избягвайте да се занимавате с важни неща в този период, колкото и спешни да ви изглеждат на пръв поглед, не взимайте решения и не предприемайте действия тогава. Едва след 19.30 ч. може да реагирате, но много предпазливо и умерено.

Утре рано сутринта в 6.33 ч. сме в очакване на пълнолуние в Скорпион, което ще е напрегнато, конфликтно и в известен смисъл и непредсказуемо.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Наближава пълнолуние, то настъпва утре сутринта на 27 април 2021 в 6.33 ч.

Днес преди пълнолуние, както и утре до края на деня е добре да се проведе полезната лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето.

Ако сега проведете лечебно гладуване или здравословна диета, ще поддържате своето здраве и физическа форма. И най-важното, няма да качвате излишни килограми, които по време на пълнолуние се „залепят“ много бързо и трудно после с тях може да се разделите.

Днес и утре ограничете храната , избягвайте солени и мазни храни, изключете месото и храната от животински произход.

Който има опит може да проведе лечебно гладуване, само на вода или само на плодове или зеленчуци.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.41 ч. – 19.19 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв