26 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължават напрегнатите и трансформационни аспекти и днес.

В 12 ч. – Слънцето и Уран са в точен съвпад в 7° на Телец. Вероятни са неочаквани обрати и настъпване на форсмажорни обстоятелства. Тези промени могат да бъдат както в положителна, така и в отрицателна посока. За едни това ще е загуба, но за други ще възникнат неочаквани нови възможности. Дори и тези, които си мислят, че първоначално са изгубили добри позиции, след време ще разберат, че това е създало съвършено нов период в живота им.

Меркурий и Юпитер са в точен напрегнат аспект в 7.32 ч. В съчетание с аспектите от вчера, всичко това може да доведе до много драстични и неочаквани промени. Може да се прекратят договори, да се развалят съдружия. Пазете се от мошеничества и манипулации, не се предоверявайте.

И най-важното, не избързвайте с решенията, защото в такъв момент все още не са се успокоили енергиите и няма да може да видите цялата картина, ще липсва обективност. Не действайте в състояние на афект.

Предпазвайте се от обсъждания и даване на оценки.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел