26 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Почти цял ден Луната ще е без курс, от 00.04 ч. – 16.41 ч. !!!

Темата на деня ще е по Венера – любов, взаимоотношения, партньорства, хармония и творчество, но с напрегнат и затормозяващ аспект от Сатурн, планетата на кармата, изпитанията, житейските уроци.

Рано сутринта  в 9.41 ч. тези планети са в точна опозиция. Очаквайте изпитания, недоразумения и разминавания. Не бързайте да драматизирате веднага от най-малките признаци на охлаждане, безразличие или дистанция. Когато Сатурн се включи в личните отношения и любовта, винаги настава време за проверка на дълбочината и надеждността на връзката. Не допускайте песимизъм, недоверие и мнителност  да влошат отношенията ви.

Това е и финансов аспект, вероятни са временни задръжки и спадове в доходите.

Днес не стартирайте нови приятелски, любовни и интимни отношения, не излизайте на първа среща или на среща с хора, с които още не са ви укрепнали отношенията.

Едва след 16.41 ч., когато Луната навлезе в Скорпион ще се почувства повече раздвижване в събитията и по-добра ефективност за деня.

Внимавайте в интервала от 16.41 до края на деня, защото има конфликтен аспект и може дори от най-малки битови неуредици и неразбории да избухнат недоразумения.

 

Напомняне: АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ на 25 май беше Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 25 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   26 май , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на   26 май   и ще излезете от поста на   27 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:04-16:41 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!