25 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Цял ден Луната продължава да е в Лъв и да е без курс, както беше вчера.

Всички предупреждения от вчерашната прогноза са в сила и днес – не предприемайте важни дейности и бъдете особено внимателни като шофирате и работите с машини и инструменти. Едни от най-големите грешки и техногенни грешки и катастрофи стават именно в такива дни с продължителна Луна без курс.

Поне една добра новина имам за днес:

Сутринта в 9.48 ч. Венера най-сетне тръгва в директна посока. Поне в сферата на любовта и партньорствата нещата потръгват, няма само да отработваме кармични задължения, както беше в изминалите дни от 13 май насам.

За утре вече може да си насрочвате отложените дела, като се съобразяваме с ретро Меркурий, разбира се, който ще възпрепятства все още новите начинания до 12 юли. Затова оставяме всички важни проекти за след 12 юли. До тогава само обмисляме и събираме информация.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 20.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!