25 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Най-сетне ще се почувства силен прилив на оптимизъм, повишава се тонуса, ще има желание за активни дейности.

Луната вече е в Телец и ще ни подкрепя към конкретни действия. Вече се освобождаваме от негативизма и напрежението предизвикани от затъмненията.

Само трябва да сте по внимателни в обедните часове от 10-14 ч., защото може да се появи нервно напрежение, особено на домашни и ежедневни теми. Но това безпокойство бързо ще премине.

Днес и утре ще се раздвижат много теми и въпроси, за които вече дори сте забравили. До края на седмицата се дава шанс да се измъкнем от застоя.

Марс и Юпитер са в точен хармоничен аспект в 15.41 ч. и ще ни стимулират да предприемаме действия, които дълго време сме отлагали. По време на  ретрограден Меркурий това ще бъде чудесна възможност да се финализират изоставени проекти, позабравени идеи. Фокусирайте се на тема довършване на всичко започнато, сега ще има достатъчно енергия, да се справите и да сте удовлетворени.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв