25 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Утре в полунощ настъпва новолуние във Везни. До тогава енергиите постепенно ще отслабват, ако се чувствате без сили и без особен интерес към външния свят да знаете каква е причината.

Не започвайте нищо ново, деня е подходящ само за приключване на старите теми до момента. Непременно намерете време за  почистване и подреждане както на ума, така и на околното пространство. Необходимо е да се освободите от старите неща, да приключите с досадните теми, да се освободите максимално от това, което ви угнетява.

За почистването и подреждането ще ви помогне Луната в Дева, която е най-подходяща за тези дейности. Днес и утре Луната ще се задържи в този прилежен знак, който ще даде възможност да се приключи с всички задължения по възможно най-добър и прилежен начин.

След 15.50 ч. Луната вече е без курс до 19.44 ч., точно в този интервал е най-подходящото време да изхвърлите тези неща, от които вече нямате никаква нужда. Не забравяйте да прочистите имейла и телефона от стара информация.

Препоръчително е още от днес да се започне Лунната диета.

ЛУНА БЕЗ КУРС15.50 ч. – 19.44 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.