25 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Телец и ако се съсредоточите в семейните дела и теми, днес до 16 ч. може да си свършите много полезна работа.

Много хубав аспект се сформира на небето, който ще е точен утре между Марс и Сатурн. Той ще засили амбицията, ще даде сили и упоритост. Днес и утре са подходящи дни за физическо натоварване, спорт и всякакви други дейности, които изискват сили, концентрация, упоритост и дисциплина. Най-важното е, че в събота и неделя ще успеете да се фокусирате в най-важното и да използвате времето максимално ефективно.

В обедните часове от 12 до 14.30 ч. бъдете по-умерени в обещания и поемане на ангажименти, защото може да не сте преценили правилно обстоятелствата и възможностите си.

Обърнете внимание, че след 16.10 ч. Луната вече не е ефективна до края на деня. Това е период, в който се препоръчва повече да си почивате и да не вършите важни неща. Внимавайте, защото разсеяността е голяма и може да се допуснат грешки.

ДНИТЕ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!

Днес е подходящ ден за проявяване на финансова активност. Изчисленията са направени по специални формули от източната астрология.

Тези дни са: 25, 26 септември.

Ако в тези дни си платите сметките и дълговете, дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация, или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси.

Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Така ще разширите своите финансови канали.

Колкото повече давате и споделяте своите средства, толкова повече ще получавате.

Само запомнете, не трябва да давате всичките си налични пари, винаги трябва да си оставяте нещо и за себе си, даряващият никога не трябва да си дава последните за момента пари, за да може да задържите нишката на парите при себе си, иначе се прекъсва за дълго. Това е много важно, непременно го спазвайте.

Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 16.10 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел