25 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква доста по-приятен и хармоничен ден. Може за малко да си отдъхнем до понеделник, когато отново ще има изпитания и временни трудности.

Добрата новина е, че днес Луната която все още е в Козирог е в хармоничен аспект с Юпитер до 14 ч. Очаквайте поне една добра новина, ще се появят благоприятни възможности за заработване на пари и подобряване на бита.

Отлично време да подобрите отношенията у дома. Добре ще се разбирате с жените, те ще са особено благоразположени.

След 15 ч. ще се появят благоприятни възможности за поправяне на отношенията, които са били усложнени от началото на седмицата.

Трябва само да се прояви повече смелост, да се вземат повече отговорности, да се погледне реалността отблизо. Заблудите и големите очаквания ще отпаднат, затова трябва да се справяме с наличните реални възможности.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел