25 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Лъв, до 19 ч. ще бъде в хармонични аспекти с Юпитер, Венера и Меркурий, което ще създаде приятна атмосфера за деня.

Най-важната тема за днес ще бъде любовта, партньорствата, взаимоотношенията.

Ако имате някакви съмнения, трудности и проблеми на тази тема, днес трябва да сте много внимателни, да не задълбочите проблемите.

Днес Венера и Сатурн са в напрегнат аспект, а това води до отчуждение, самота, обидчивост.

Не е добър ден за нови връзки, за срещи и разясняване на отношения.

Ако любовта и взаимоотношенията сега не са ви на дневен ред то може да се фокусирате в обучение, преговор, овладяване на материята с която работите. Днес Меркурий и Юпитер са в хармоничен аспект и предоставя тези възможности. Преговорете си езиците, които владеете, напишете писма, подредете своята кореспонденция.

Обърнете внимание, че след 19.15 ч. Луната вече е без курс чак до четвъртък на обяд до 13.38 ч. Не предприемайте в този интервал нищо важно.

Напомняне: На 25 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 26 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  26 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  26 септември  и ще излезете от поста на 27 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  19.15 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв