25 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е новолуние и слънчево затъмнение в 2° 00´ Скорпион. Новолунието настъпва в 13.50 ч., а затъмнението в 14 ч. Това е частично слънчево затъмнение, което се случва на южния лунен възел. Това означава, че се налага от нещо да се освободим, да се променим, да оставим и да се откажем от нещо старо, за да продължим напред.

Затъмнението в Скорпион е много силно и мощно като енергетика. То активира планетите Плутон и Марс, които управляват зодия Скорпион и символизират ядрен реактор. Венера се намира все още в лъчите на Слънцето, което означава, че ще бъдат засегнати много активно емоциите. Всичко това показва колко силно ще са включени емоциите и колко динамични ще са промените. Слънчевото затъмнение винаги предоставя възможности да се започне нов период в живота. В никакъв случай не трябва да се страхувате, погледнете на случващото се като шанс за развитие.

Промените ще са много, както в личен, така и в социален и професионален план. Дава се възможност за промяна, който иска да се развива, може да премине на много по-високо ниво.

Рано сутринта Луната е без курс, едва след 10.20 ч. Луната навлиза в Скорпион. Особено знакови ще са тези часове на Луна без курс, защото тогава ще се случват особено знакови и предопределени ситуации, на които няма как да се въздейства.

Бъдете предпазливи днес, не се натоварвайте, внимавайте кой навлиза в живота ви, защото това са много кармични отношения. Не е желателно днес и утре да започвате нови връзки, партньорства или проекти, защото ще са кармично натоварени, това не са лесни връзки.

Днес и утре може да си пишете желанията по новолуние, нищо че има затъмнение, това още повече ще подчертае значимостта на написаното, защото сега се закодира нов 18 годишен период.

Повече за новолуние в Скорпион прочетете ТУК

Инструкции за писане на желанията има ТУК

Не пропускайте днес да проведете Лунната диета по новолуние, защото е полезно за здравето. Сега тялото с лекота се прочиства от токсини и излишно тегло. Резултатите са трайни!

ЛУНА БЕЗ КУРС03.36 ч. – 10.20 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.