25 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес цял ден Луната ще е без курс, което означава, че много от заплануваните неща за този ден може да се отложат.

Трябва да проявите предпазливост, защото разсеяността  е голяма, а денят  е забързан, активен и нетърпението ще е честа проява. Не трябва да се забравя, че имаме и две ретроградни планети Меркурий и Марс, които допълнително усложняват, забавят и отлагат събитията. С една дума – днес не вършете важни неща, защото после ще се налага да ги правите втори път, за да ги поправите.

Слънцето и ретроградният Меркурий ще са в точен съвпад тази вечер в 21.21 ч. в 3° на Скорпион.

Ще усетите голямо раздвижване в обмена на информация, цял ден ще се налага с някого да говорите или на някъде спешно да се придвижвате.

Все пак се опитайте малко да филтрирате този процес, защото това може да доведе до силно нервно напрежение и вътрешно безпокойство, разсеяност и раздразнителност.

Тази позиция на ретроградния Меркурий е много характерна (това е т.нар. долен съвпад на ретроградния Меркурий със Слънцето), защото винаги в този ден осъзнаваме, че нещо се е  променило или не е на своето място вече от отдавна, или дори вече не съществува….

Ако до момента за нещо  сте се договорили   и очаквате определено събитие, действие или информация, то може най-ненадейно да се окаже, че всичко се е променило и нищо от обещаното няма да се случи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.55 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв