25 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен и продуктивен ден. Луната все още е в Стрелец, а приповдигнатото и хармонично настроение от вчера се запазва и днес.

Винаги денят след новолунието все още продължава да разгръща неговата енергетика. От днес съвсем осезаемо се усеща прилив на сили и ентусиазъм. Особено ако до момента сте имали здравословен или емоционален проблем, от днес вече ще намерите надежда и облекчение.

Рано сутринта от 7 до 9 ч. бъдете внимателни в отношенията у дома, както и с близките ви хора, защото може да настъпят напрегнати и нараняващи ситуации.

В обедните часове от 11 до13 ч. ще са трудни преценките, може да се почувствате разсеяни и трудно да взимате решения.

По-хармоничната част от деня настъпва след 13 ч. До края на деня има благоприятни предпоставки да се справите с поставените планове. Единствено вечерта след 18 ч.  внимавайте да не обещавате повече отколкото може да изпълните.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС – 21.22 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.