25 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Лъв и до 12 ч. е в напрегнат аспект със Сатурн. Ще се наложи да се съобразявате с по-възрастни или авторитетни хора. Няма да сте съгласни с ограниченията и временните отлагания, които се налагат.

В такъв ден е добре да се прави само най-необходимото и да се изчака удобна възможност за действие. Не трябва да упорствате и да се тормозите, че се въртите в кръг или тъпчете на едно място.

Най-ефективната част от деня започва от 12 до 16 ч. – концентрирайте се в този интервал, използвайте го максимално.

След 16 ч. ще се появят непредвидени ситуации, които могат да доведат и до конфликти и незачитане на личната свобода и независимост. У дома и сред близки хора може да се стигне до конфликти.

Вечерта отчетливо ще ви се напомни за неизпълнени проекти, незавършена работа, неусвоени знания и умения. От миналото ще излязат спешни неща, които бързо трябва да се съгласите да свършите в кратки срокове. Може дори самите вие да се сетите за незавършени задачи, проекти или обучения и вечерта да вземете мерки и да ги активирате.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел